Zelená burza 2019

První výstavní akce v novém roce, na které představíme naše výrobky se uskuteční 16.1. na Brněnském výstavišti a jmenuje se Zelená burza. Jedná se o kontraktační prodejní výstavu českých zahradnických výpěstků, se zaměřením výhradně na velkoobchodní prodej rostlinného materiálu pro realizační firmy, správce veřejné zeleně, obce, zahradní centra a další subjekty podnikající v zahradnickém či školkařském oboru.

Návštěvník burzy má jedinečnou možnost seznámit se s celým pěstovaným sortimentem v rámci ČR a na jednom místě porovnat kvalitu a cenu výpěstků u jednotlivých vystavovatelů. Také letos budou mít návštěvníci možnost navštívit v rámci burzy rovněž odborný seminář, jehož tématem bude Zeleň pro život, život pro zeleň. Věříme, že osmý ročník zaujme jak vystavovatele, tak potencionální návštěvníky a zůstane tak tradiční akcí na Brněnském výstavišti.

My zde budeme prezentovat zejména stroje vhodné pro zahrádníky k přípravě půdy, zakládání trávníků, pohonné jednotky s vozíky pro přepravu různých nákladů atd.
 

Zpět na výpis novinek