TECHAGRO 8.4. - 12.4. 2018 / Brno

Máme skvělé místo s výhledem na Špilberk, stejně jako v roce 2016, odkud pochází fotografie uveřejněná ve zprávě na Novinky.cz Děkujeme redaktorům za snímek našeho stánku a zveme Vás na návštěvu. I letos to stojí za to.


 
Ve dnech 8.4. - 12.4. 2018 budeme naše výrobky vystavovat na veletrhu TECHAGRO v Brně. Tento veletrh patří mezi tři největší zemědělské veletrhy v Evropě a i v ročníku 2018 je brněnské výstaviště zcela vyprodané. Zastoupena je většina značek zemědělské techniky působících na evropském trhu, velký je podíl zahraničních vystavovatelů. DAKR spol. s r.o. bude vystavovat na volné ploše C1 mezi pavilony B a C.

 
Na našem stánku bude k vidění pohonná jednotka Panter FD-5, kterou jsme v loňském roce uvedli na trh a díky které se nám podařilo úspěšně proniknout i do oblasti obdělávání půdy. Tento stroj seče i orá. Jedná se o moderní nosič, který v dané cenové relaci nemá konkurenci, a to především s ohledem na to, kolik různých prací je s ním možné vykonávat. Uplatní se na loukách, polích, či při letním i zimním úklidu chodníků a cest. Dále vystavíme náš kompletní sortiment, tedy sekačky, mulčovače, zametací kartáč, sedačky k pohonným jednotkám, ale také například rozmetadla, plovoucí čerpadlo atd.
 
Souběžně s veletrhem TECHAGRO probíhá lesnický a myslivecký veletrh SILVA REGINA a veletrh obnovitelných zdrojů energie v zemědělství a lesnictví BIOMASA. Po dobu trvání veletrhu Vás čeká bohatý doprovodný program.

Těšíme se na Vás a srdečně Vás zveme.

Váš DAKR








Zpět na výpis novinek