TECHAGRO 2016, 3.4. - 7.4. 2016 / Brno

Z veletrhu TECHAGRO














TECHAGRO ukázalo budoucnost zemědělství - předběžná závěrečná zpráva

Cenu Grand Prix TECHAGRO 2016 získalo devět exponátů

Ve dnech 3.4. - 7.4. 2016 budeme naše výrobky vystavovat na prestižním veletrhu TECHAGRO v Brně. Tento veletrh je jedničkou ve svém oboru ve střední Evropě a stále si udržuje vysokou úroveň.
Celkem 404 firem vystaví svou techniku na více než 60 tisících čtverečních metrech, pořadatelé předpokládají návštěvnost přes 100.000 lidí. Na tomto veletrhu jistě spatříte nové trendy v oblasti zemědělství i zahradní techniky.
Všichni výrobci zahradní a zemědělské techniky se proto chtěji vytáhnout a pochlubit v co nejlepším světle se svými novými výrobky. DAKR spol. s r.o. bude vystavovat na volné ploše C1 mezi pavilony B a C.



Na našem stánku budou k vidění novinky jako bubnová sekačka s nastavitelnou výškou sečení RZS-70K, nerezový mulčovač M-70, čtyřdisková sekačka v úpravě pro rider STIGA PARK, plovoucí čerpadlo FP, prototyp dálkově řízeného cepákového mulčovače GOLEM 1. Dále vystavíme náš kompletní sortiment, tedy sekačky, mulčovače, zametací kartáč, sedačky k pohonným jednotkám, vozíky na dřevo, ale také například rozmetadla soli, hnojiv a zeminy aj.


Většina našich strojů nemá ve své cenové relaci sebemenší vážnou konkurenci, přijďte si je proto prohlédnout a osahat.


Souběžně s veletrhem TECHAGRO probíhají veletrhy ANIMAL VETEX, lesnický a myslivecký veletrh SILVA REGINA a veletrh obnovitelných zdrojů energie v zemědělství a lesnictví BIOMASA. Po dobu trvání festivalu Vás čeká bohatý doprovodný program.

Těšíme se na Vás a srdečně Vás zveme.

Váš DAKR

Zpět na výpis novinek