TECHAGRO 2014, 30.3. - 3.4. 2014 / Brno

Ve dnech 30.3. - 3.4. 2014 budeme naše výrobky vystavovat na prestižním veletrhu TECHAGRO v Brně. Tento veletrh si po pravidelné roční odmlce stále udržuje vysokou úroveň a obhajuje pozici největšího zemědělského veletrhu ve střední Evropě. Technika bude letos vystavená na téměř 70 tisících čtverečních metrech a pořadatelé předpokládají návštěvnost přes 100.000 lidí. Na tomto veletrhu budete obtížně hledat prodejce triček, nádobí, zázračných lepidel apod. Naopak zde jistě spatříte nové trendy v oblasti zemědělství i zahradní techniky.
Všichni výrobci zahradní a zemědělské techniky se proto chtěji vytáhnout a pochlubit v co nejlepším světle se svými novými výrobky. DAKR spol. s r.o. bude vystavovat tradičně v pavilonu E, takže při návštěvě našeho stánku rozhodněte nezmoknete, ani neprochladnete. Těšit se pak můžete na předvedení nové pohonné jednotky Panter FD-2H s diferenciálem, automatickou uzávěrkou a hydrostatickou převodovkou. K vidění bude i nová řízená sedačka BPR 2, která je určená pro pohonné jednotky FD-2, FD-2H a Panter RZS. Nezapomeneme se pochlubit novým adaptérem válcového zametacího kartáče SB-110, který nabízí záběr 110 cm, 2 rychlosti otáčení a průměr válcu 40 cm. Komunálním pracovníkům má co říci i náš cepákový mulčovač MC-100 spojený s nejsilnější pohonnou jednotkou PANTER FD-3 500 ccm. Jistě ho už cela řada návštěvníků zná. Naše dvoubunová sekačka Panter FD-3 + RZS-121 s připojenou sedačkou BPR je také známou záležitostí. Tyto stroje stále nemají ve své cenové relaci sebemenší vážnou konkurenci, přijďte si je prohlédnout.
Abychom nezapomněli na majitele chalup a menších pozemků, na veletrhu vystavíme celou naši stavebnici TEKTON, u které máte možnost s jedním strojem sekat trávu, mulčovat porost i hrnout sníh. A to vše v dokonalém konstrukčním provedení, které ze strojů vytváří spolehlivé a jednoduché pomocníky pro každého.
Dále uvidíte pohonnou jednotku Panter FD-2, unikátní adaptér diskovou žací lištu DZS-125, inovovaný drtič zahradního odpadu DV-70, sypače soli, novou sekačku PROTON a pozor, novinku CELOPLOŠNĚ KRYTÝ 4-NOŽOVÝ ŽACÍ TALÍŘ pro bubnové sekačky TEKTON!

Souběžně s TECHAGRO probíhají veletrhy ANIMAL VETEX, lesnický a myslivecký veletrh SILVA REGINA a veletrh obnovitelných zdrojů energie v zemědělství a lesnictví BIOMASA. Po dobu trvání festivalu Vás čeká bohatý doprovodný program.

Srdečně Vás zveme a těšíme se.

Váš DAKR
Zpět na výpis novinek