Novinka roku 2017

V roce 2016 jsme prodávali naše výrobky tak, že jsme dosáhli nejvyššího prodeje v naší historii. Na letošní rok jsme připravili jeden zcela nový stroj, který žádný evropský výrobce zahradní techniky nevyrábí. Vznikl vlastně tak, protože ho po nás chtěli řadu let zákazníci, se kterými jsme byli v kontaktu.

Novinkou roku 2017 je Panter FD-5, jedná se o moderní 4-kolovou pohonnou jednotku, která seče, orá, ale zvládne i řadu dalších prací, přičemž obsluha se bez námahy veze. Panter FD-5 je díky své kompaktní velikosti, vysoké stabilitě a minimálním nárokům na údržbu určený pro široké spektrum uživatelů. Jeho snadné ovládání oceníte při práci v zemědělství i v komunálním sektoru. K Panteru FD-5 připojíte pluh, brány, vyorávací radlici, valník, ale také veškeré příslušenství, které již vyrábíme pro stavebnici Panter. Veškeré čelní pracovní nástavce jsou Vám již teď k dispozici, jedná se o dvoubunovou sekačku, diskovou žací lištu, pásový obraceč píce, cepákový mulčovač, zametací kartáč a různé další příslušenství. Výhodou této zcela nové výrobkové řady je zachování kompatability se stávajícími adaptéry stavebnice Panter.

Stroj jsme představili během školení našim prodejcům, předvedli jsme jeho funkci a hodně si od něj slibujeme, nicméně až trh ukáže, jestli budou naše očekávání splněna, nebo ne. V minulosti jsme přišli s řadou unikátních novinek, například jednoosé bubnové sekačky, diskové sekačky, hydropohon na jednoosých strojích nebo řízené sedačky. Žádná z nich nás nezklamala, naopak díky nim jsme úspěšní a tak věříme, že uspěje i náš nový stroj.

V současnosti již vyrábíme první sérii, která bude od dubna 2017 v prodeji.



















Podrobné informace o Panter FD-5 zde.


Zpět na výpis novinek