Představujeme Vám novinky 2024

V minulosti jsme přišli s řadou unikátních novinek, například jednoosé bubnové sekačky, diskové sekačky, hydropohon na jednoosých strojích, řízené sedačky, čtyřkolové univerzální minitraktory. Žádná z těchto novinek nás nezklamala, naopak díky nim jsme úspěšní a tak věříme, že uspějeme i s těmi, které nyní představujeme.

Jedná se o zcela nový pracovní adaptér - žací ústrojí dvounožový mulčovač M91.

Hlavní předností tohoto mulčovače je nízká hmotnost, výborná ovladatelnost a odolná konstrukce. Výšku střihu určují dva nastavitelné ocelové kluzáky umístěné zboku skříně, po kterých žací ústrojí klouže, drží přímý směr, přejíždí nerovnosti a v případě potřeby umožní také fyzicky nenáročnou změnu směru jízdy. Kyvné uložení při spojení s pohonnou jednotkou zaručí kopírování terénních nerovností v příčném směru. Tento nástavec nalezne využití v místech s mnoha překážkami, které potřebujete objíždět, jednoduše ho udržíte na svahu, ale vysekáte s ním i například trávu pod keři, ke kterým můžete čelně najíždět. V porovnání s jednorotorovými mulčovači zanechá výrazně kratší travní zbytky rozprostřené na ploše do lehce viditelného řádku. Energetická náročnost tohoto stroje je nižší, než u mulčovačů se záběrem 1metr a více, takže Vám M91 umožní pracovat vyšší pojezdovou rychlostí.

Tento nástavec připojíte ke všem novým i stávajícím pohonným jednotkám Panter FD3eco L352, FD3eco, FD3-500, FD5 i FD52V. Pracovní záběr stroje činí 91 cm, průjezdná šířka je 1.040mm.

Další novinkou je použití motoru Loncin LC1P75F na strojích Triton.
Tento typ je v nabídce jako:

 
Zpět na výpis novinek